Златка Димитрова спечели, Big Brother завърши с рев

На финала плеймейтката надделя над Лео
Обновена: 17 дек 2013 08:07 | 16 дек 2013 23:20, Александър Попов
109
Златка Димитрова спечели, Big Brother завърши с рев
Снимка: Нова тв

Много сълзи, емоции, песни и изненади предложи финалът на Big Brother, до който достигнаха Златка Райкова, Денди, Златка Димитрова, Райна и италианецът Лео.

Неочаквано за мнозина първа напусна Златка Райкова, която на няколко номинации събираше най-голяма подкрепа във вота. За нея остана петото място и щастието й колко добре се е представила. Тя заяви, че е много доволна от себе си и изрази надежда, че нейните родители се гордеят с нея.

След Златка Райкова Къщата напусна фолкпевицата Райна, която пък сметна, че не е събрала достатъчно вот заради своята искреност и затова, че не спестява нищо на околните.

С бронза в шоуто се закичи Денди, който в типичния си стил заяви, че "в българското общество невзрачието празнува триумф. Не образно, съвсем буквално"

За голямата награда - автомобил, останаха да се борят Лео, който преди 8 години отново завърши втори в Big Brother, и Златка Димитрова, която пък за първи път усети тръпката на финала. Тя не скри колко е развълнувана, а нейният приятел Миро призова да гласуват за любимата му, тъй като ще дари наградата. Както е известно, Черната Златка влезе в шоуто да помогне за лечението на Боби и да популяризира каузата си.

Докато гледаше най-добрите си моменти, Златка отново не издържа и зарева, което само напомни на Лео, че вече претърпя загуба от "ревльото" Миро. Певецът също не скри напрежението и призна, че на два пъти е ходил до тоалетна.

В крайна сметка зрителите определиха за победител в Big Brother All Stars 2013 да бъде Златка Димитрова, което отново провокира сълзи. За Лео остана възможността да пробва да стане номер едно от трети път. За него гласуваха 40,1% от хората.

След финала Лео заяви, че ще дари част от хонорара си за каузата на Златка и да помогне на болния Боби.

Плеймейтката затвори последна вратите на Къщата с мощен вик "Обичам те, Big Brother!", а Ники Кънчев й връчи ключовете от колата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
5
 
! Отговори
Бамби преди 10 години
Последния бълвоч,който гледам.Срамота,едно едро женище с изкуствени цици и джуки и с акъл колкото една *** /какво ли пък ми е виновна горката ***,че я обидих.../,лансирана от продуценти ,никета,патрашки и безмозъчни "фенове"спечели финала на едномесечната боза,като през цялото време развяваше байрака на "благотворителността",кокореше се пред камерите,въртеше черпака ,усърдно търкаше пода,като не забравяше да хвърля бегъл поглед към камерите и ревеше като разгонена магарица.Срам!
92
0
 
8
 
! Отговори
преди 10 години
Срамувам се от тази "победа"... Жалка работа!!! Нагласена! Спечели една бездарница, грозна, ***, неграмотна, емоционално-лабилна.. Ако всички имаха каузи - тя ли щеше да спечели? Ами.. да! Като не спряха да я лансират ! А финалът беше покъртителен - рев без сълзи, виене, мучене..
91
4
 
1
 
! Отговори
me преди 10 години
Хората, които изпадат във форумна ярост при идеята, че Златка е спечелила, трябва да се запитат някои неща:1) Защо смятат, че ББ е шоу за идоли? Навсякъде по света ББ е шоу за *** или най-малкото за извращения. Не печели най-умният или стойностният, а най-симпатичният на публиката.2) Защо изпитват такова удоволствие да повтарят колко *** е Златка? Дали не е защото тя е сред малкото по-*** от тях самите хора (лошо!). 3) Кое за тях е по-важно - да си ***, но добър или да си умен, но зъл.
90
0
 
12
 
! Отговори
удоволетворен преди 10 години
Да пребъде територията на Златките и Чалгата!!!
89
1
 
30
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 10 години
Поздравления за спонсорите и мениджърския екип на Златка Димитрова, Нико Тупарев и компания. По-нагласен финал не съм виждал. Такова бутане, такива манипулации. Продуцентите се скъсаха да повтарят, че Златка играела благотворително за болно момче. И това се случваше още от първия ден. Като видяха, че Денди ще я отстрани, казаха резултата да активират гласуването за нея. После същото се повтори с Лео на финалната права. По-фалшив финал на биг брадър не съм гледал. Честито на гласувалите шарани.
88
1
 
9
 
! Отговори
до 72 Соломон преди 10 години
Поздравления,няма какво друго да добавя!
87
1
 
23
 
! Отговори
Онанимен преди 10 години
Собствениците на VIP&BIG Brother явно е*ат Златките в г*за всеки ден. Този път спечели едната Златка, другия път ще е другата. Като капак на всичко имам логове от гласуванията на хората и те (логовете) нямат нищо общо с елиминациите, отстранените и победителите. Всичко е сценарий от начало до край и за подобни предавания не трябва да пускате нито един смс.
86
0
 
14
 
! Отговори
багата преди 10 години
... на тази "променена жена" от очите и капе спер.а вместо сълзи... но няма как, прелива, все от някъде трябва да изпусне
85
0
 
37
 
! Отговори
няма надежда преди 10 години
Таз година спечелиха Златките, догодина Пенките!В държавата на Патрашките е така. Като не ви харесва, сменете канала, или държавата. Изборът е ваш...
84
0
 
12
 
! Отговори
до 72 Соломон преди 10 години
Толкова си прав,че ми идва да си разбия главата в масата.
83
15
 
5
 
! Отговори
Тревор преди 10 години
Браво Злати!Бих та любил от кеф :D
82
0
 
1
 
! Отговори
щефи преди 10 години
До Анонименсъгласна съм с раьо
81
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая па се сцепи да преиграва.*** пачата ревлива.
80
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
5 минути след финала на Брадърчето в господарите на ефира видяхме,че те бяха по - подготвени от Ники Кънчев с тримата финалисти.
79
0
 
59
 
! Отговори
111 преди 10 години
Злати заслужава -1. Награда за достойно облекло на ***. 2 Награда за лицемерие и манипулиране чрез нечленоразделни звуци. 3. Награда за използване на чужда беда за да се пъчи че е за нея. 4.Награда за това как се живее в лукс без да работиш. 5. Награда за "най добра благотворителност" като живееш на чужд гръб вместо наистина да организираш със собствения си *** като искаш да си добра.6.7.8.9...и т.н. за това че НИЩО стойностно нито е показала нито е доказала освен простотия и олигоф
78
0
 
48
 
! Отговори
Дон Кихот преди 10 години
Само на мен ли ми прави впечатление че нейният ВОЛ наречен Миро от нормалните хора е толкова *** и противен че почти настига Златка и нейният ментор - самодивата Прашкова ли беше? ;)О, неразумний юроде, поради що се срамиш да се наречеш българин?
77
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ШОК И ПОТРЕС! ДЪРЖАВАТА НА ПАТРАШКИТЕ!!! УЖАСССССССССССССС!!!!!
76
0
 
58
 
! Отговори
vova4ka преди 10 години
Вече и на дъщеря ми (на снимката е) и стана ясно, че Бай Брадър е нагласен.
75
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Italianeca li trqbvashe da specheli , ili Pendi ! Kauzata na zlatka beshe da pomogne na edin bolen chovek i to Balgarin ! Imenno Balgariq zatova podorepi ideqta na (avtoritetnata) Zlatka ! Aman ot plateni Ata... kisti !
74
1
 
58
 
! Отговори
Васко преди 10 години
На мястото на Кънчев, щях да се срамувам да срещна приятелите си! Толкова манипулирано предаване, толкова нагласено , здраве му кажи.Как би могъл Кънчев да гарантира, че вота на зрителите, който той показва е реален? Никак!Хората го приемат на юнашко доверие, като последни ***!Баста! Приказките от 1001 нощ имат по-дълбок смисъл.Дали не обидих Шехерезада, сравнявайки я с тази глупост наречена Биг Брадър?